När du flyttar in eller ut

Ska ni sälja ert hus eller anmäla ägarförändring?
Glöm inte att informera styrelsen vilka de nya ägarna är och när de flyttar in. Du hittar blankett för Anmälan Ägarbyte/Ägarförändring via denna länk.

Viktigt är att denna blankett lämnas in av säljande fastighetsägare tillsammans med handsändare och garagenyckel enligt de avtal som skrivits under av fastighetsägaren.
Den/de nya fastighetsägarna får därefter i samband med inflyttning besöka samfällighetens kontor Århusgatan 169 för att kvittera ut garagenyckel och handsändare samt skriva under de avtal som gäller för dessa. Är kontoret stängt kontakta styrelsen info@arhus.org för att avtala tid för överlämning.

Uppdatering av debiteringslängd
Blanketten är viktig för att namnändringen ska bli införd i debiteringslängden och medlemsförteckningen.

Bredband/TV/Telefoni – när du flyttar in

Mejla din medlemsansökan till arhus.dig.forening@gmail.com (Namn, adress och fastighetsbeteckning) för att få tillgång till gruppavtalet.

Därefter kontaktar du Comhem för att starta abonnemanget och eventuellt beställa extra tilläggstjänster på telefon 0775 – 17 17 20. 

Bredband/TV/Telefoni – när du flyttar ut

Mejla din uppsägning till arhus.dig.forening@gmail.com (Namn, adress, fastighetsbeteckning och kontonummer) för att avsluta medlemskapet och få tillbaka din deposition. 

Glöm inte att säga upp ditt abonnemang hos Comhem!

Contact Form Powered By : XYZScripts.com